gör skillnad för ett barn

Nyheter

Publikationer

Utbildning

Evenemang

Så funkar det! Live infoträff med Pingstkyrkan 26/4
Så funkar det! Live infoträff med pingstkyrkan i Örnsköldsvik den 26/4.

Har du funderat på att ta emot ett barn eller en ungdom i ditt hem, eller på något annat sätt göra en insats? Om du vill veta mer om uppdraget som familjehem, kontaktfamilj eller kontaktperson, då bjuder vi in dig till en LIVE infoträff den 26 april.

Vad är det och hur går det till?

Träffen är till för dig som vill veta vad DU kan göra för att hjälpa ett barn eller ungdom som är i behov av trygghet och omsorg. Vad är viktigt att veta inför, under och efter DU blir familjehem? Hur går det till efter att du skickat in en intresseanmälan? Vem och Vad är det som utreds?

Du kommer även att ha chans att ställa frågor till oss på plats.

Klockan 18.30 öppnar vi dörrarna och vi kommer att hålla på i ca 90 minuter, inklusive efterföljande frågestund. Vi bjuder på fika.

Träffen är ett samarbete mellan Kommunernas gemensamma familjehemsorganisation (GFO), Socialtjänsten i Örnsköldsviks kommun och Pingstkyrkan i Örnsköldsvik. Under kvällen kommer du att få träffa Karin Forslund och Per Christensson som arbetar som rekryterare på Socialtjänsten i Örnsköldsviks kommun, Karin Svanberg, familjehemssamordnare och Christine Granholm, kommunikatör på Kommunernas gemensamma familjehemsorganisation (GFO) samt Börje Dahlkvist från Pingstkyrkan.

Anmäl dig via länken nedan till denna trevliga och informativa kväll. Varmt välkommen!

Vi följer vår övertygelse om att vi tillsammans skapar förutsättningarna för en god familjehemsvård – Tillsammans för barnens bästa!

Information

DATUM: tisdag 26/4

TID: 18.30-20.00

PLATS: Pingstkyrkan i Örnsköldsvik, Lasarettsgatan 11

Anmälan

Anmäl dig senast söndag 24/4.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Karin Svanberg
070-255 09 05
karin.svanberg[@]kfvn.se

Christine Granholm
070-208 67 52
christine.granholm[@]kfvn.se

Share This