Stöd & Kunskap

Utbildning

Aktuellt

Så funkar det! LIVE infoträff 20/6
Så funkar det! Live infoträff med pingstkyrkan i Örnsköldsvik den 26/4.

Information

Upplägg: LIVE infoträff, vi bjuder på fika

Datum: Tisdagen den 20/6

Tid: 18.30-20.00

Plats: Stationsgatan 29, Pingstkyrkan i Kramfors

Maxantal: 20 pers

Anmälan:
Sista anmälningsdag söndagen den 18/6.

Kontakt

Vid frågor, vänligen kontakta:

Frida Maistedt

073-309 30 68

frida.maistedt[@]kfvn.se

Christine Granholm

070-208 67 52

christine.granholm[@]kfvn.se

Har du funderat på att ta emot ett barn eller en ungdom i ditt hem, eller på något annat sätt göra en insats? Om du vill veta mer om uppdraget som familjehem, kontaktfamilj eller kontaktperson, då bjuder vi in dig till Så funkar det LIVE, en infoträff den 20 juni.

Hur går det till?

GFO, Socialtjänsten i Kramfors kommun i samarbete med Pingstkyrkan bjuder in till en LIVE infoträff tisdagen den 20/6 till Pingstkyrkans lokaler på Stationsgatan 29 i Kramfors.

Vi berättar om GFO och hur vi tillsammans med våra ägarkommuner arbetar med familjehemsvården men framförallt kommer vi berätta om vad DU kan göra för att hjälpa ett barn eller ungdom som är i behov av trygghet och omsorg.

Vad är viktigt att veta inför, under och efter DU blir familjehem? Vad krävs av dig men också av Socialtjänsten? Hur går det till efter att du skickat in en intresseanmälan, vad är det som utreds, behöver du utbildning, vilket stöd går att få under en placering, kan du ångra dig, kan du påverka vilket barn som kommer?

I ett öppet samtal kommer vi att svara på alla dessa frågor och du kommer även att ha chans att ställa frågor till oss på plats.

Under kvällen kommer du att få träffa Frida Maistedt, familjehemssamordnare och Christine Granholm, kommunikatör på Kommunernas gemensamma familjehemsorganisation (GFO) och Filip Gepertz, pastor Kramfors pingstkyrka. Med oss har vi även familjehemssekreterare i Kramfors kommun samt ett befintligt familjehem som kan berätta om hur det faktiskt är att vara familjehem.

Vi bjuder på fika.

Varmt välkomna! 

Share This