Så funkar det – LIVE
Så funkar det! Live infoträff med pingstkyrkan i Örnsköldsvik den 26/4.

Har du funderat på att ta emot ett barn eller en ungdom i ditt hem, eller på något annat sätt göra en insats? Om du vill veta mer om uppdraget som familjehem, kontaktfamilj eller kontaktperson, då bjuder vi in dig till Så funkar det LIVE, en fysisk infoträff för dig som vill bli familjehem.

Hur går det till?

GFO och Socialtjänsten i våra ägarkommuner bjuder in till en LIVE infoträff för dig som vill bli familjehem.

Vi berättar om GFO och hur vi tillsammans med våra ägarkommuner arbetar med familjehemsvården men framförallt kommer vi berätta om vad DU kan göra för att hjälpa ett barn eller ungdom som är i behov av trygghet och omsorg.

I ett öppet samtal kommer vi svara på vanliga frågor som; vad är viktigt att veta inför, under och efter DU blir familjehem? Vad som krävs av dig men också av Socialtjänsten? Hur det går till efter att du skickat in en intresseanmälan, vad det är som utreds, om du/ni behöver utbildning, vilket stöd som går att få under en placering, om/ni kan ångra dig/er, om du kan påverka vilket barn som kommer m.m.

Under kvällen kommer du att få träffa medarbetare från Kommunernas gemensamma familjehemsorganisation (GFO) och SocialtjänstenMed oss har vi även ett befintligt familjehem som kan berätta om hur det faktiskt är att vara familjehem.

Vi bjuder på fika.

Varmt välkomna! 

Lyssna till André och Elina som deltog på Så funkar det LIVE och varför de tyckte det gav så mycket inför att bli familjehem.

Information

Höstens tillfällen presenteras senare.

Datum: 

Tid:

Plats:

Maxantal:

Anmälan:

Kontakt

Vid frågor, vänligen kontakta:

Christine Granholm

070-208 67 52

christine.granholm[@]kfvn.se

Artiklar

Utbildning

Evenemang

Tips & Länkar

Bli familjehem idag och bidra till ett av samhällets viktigaste uppdrag!

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Timrå

Ånge

Örnsköldsvik

Via knapparna kan du anmäla intresse för att bli familjehem eller jourhem i din kommun via GFO. Information som du skickar via e-tjänsten på familjehemsverige.se kan bara läsas av personal inom GFO. All information är krypterad. Det betyder att den är oläslig för obehöriga.

Share This