Information

Upplägg: LIVE infoträff, vi bjuder på fika

Datum: Tisdagen den 21/2

Tid: 18.30-20.00

Plats: Anton Lander Café, NHC Arena, Sörberge

Maxantal: 20 pers

Anmälan:
Träffen är inställd och går ej längre att anmäla sig till.

Kontakt

Vid frågor, vänligen kontakta:

Karin Svanberg

070-255 09 05

karin.svanberg[@]kfvn.se

Christine Granholm

070-208 67 52

christine.granholm[@]kfvn.se

Har du funderat på att ta emot ett barn eller en ungdom i ditt hem, eller på något annat sätt göra en insats? Om du vill veta mer om uppdraget som familjehem, kontaktfamilj eller kontaktperson, då bjuder vi in dig till Så funkar det LIVE, en infoträff den 21 februari.

Hur går det till?

GFO, Socialtjänsten i Timrå kommun i samarbete med Teamesters bjuder in till en LIVE infoträff tisdagen den 21/2 till Anton Lander Café i NHC Arena.

Vi berättar om GFO och hur vi tillsammans med våra ägarkommuner arbetar med familjehemsvården men framförallt kommer vi berätta om vad DU kan göra för att hjälpa ett barn eller ungdom som är i behov av trygghet och omsorg.

Vad är viktigt att veta inför, under och efter DU blir familjehem? Vad krävs av dig men också av Socialtjänsten? Hur går det till efter att du skickat in en intresseanmälan, vad är det som utreds, behöver du utbildning, vilket stöd går att få under en placering, kan du ångra dig, kan du påverka vilket barn som kommer?

I ett öppet samtal kommer vi att svara på alla dessa frågor och du kommer även att ha chans att ställa frågor till oss på plats.

Under kvällen kommer du att få träffa Anna-Karin Kulinder som arbetar som familjehemssekreterare på Socialtjänsten i Timrå kommunKarin Svanbergfamiljehemssamordnare och Christine Granholm, kommunikatör på Kommunernas gemensamma familjehemsorganisation (GFO).

Vi bjuder på fika. 

Varmt välkomna! 

Share This